Anmeldelse: Sushi restauranter i Aalborg

Sushi er efterhånden blevet det nye hit. Før var det kinamad, så blev det pizzariaer, og nu er alle vilde med sushi. Og det er ganske forståeligt, for sushi kan både være utroligt lækkert, men også et væsentligt sundere alternativ til førnævnte.

Og især i Aalborg dukker der en lang række sushisteder op, som alle er spændende og udfordrende for smagsløgene. I denne artikel vil vi dække sushi restauranter i Aalborg.

Først og fremmest er det vigtigt at differentiere mellem take-away sushi og sushi i restauranter. Take-away sushi kan være ganske godt, men som gastrointeresserede er det ikke her, vi lægger vores lid. Der findes dog nogle ganske fornuftige take-away sushi steder i Aalborg, herunder sushimania, lifli sushi med flere.

Vi er dog mere interesseret i de store spillere, navnligt Karma Sushi, SushimaniaXO, Fusion m.fl. Disse steder tilbyder alle sushi af formidabel kvalitet – super frisk fisk, fantastisk anretning og mundvandsfremkaldende tilbehør. Der er i særdeleshed disket op til den helt store spiseoplevelse, når man besøger en af disse steder.

Vi har besøgt de fleste, og her er vores favorit sushi-restauranter i Aalborg, i nummeret rækkefølge:

  1. Restaurant Fusion. Fusion var simpelthen en klasse for sig. De smukke, magentalilla lokaler med den mest fantastiske udsigt gjorde bare oplevelsen meget mere intens. Selvom ingen af fiskene var fra limfjorden, følte man virkelig, at fisken var kommet direkte fra fjorden og på tallerkenen. Oplevelsen var fantasisk, og vi kan kun anbefale Restaurant Fusion’s sushi. Læs mere om Fusion her.
  2. Karma Sushi. Karma var meget meget tæt på at måle sig med Fusion – men oplevelsen var desværre ikke nær så god, til trods for kvaliteten på sushien – for den var i absolut topklasse. Udsigten på fusion gjorde oplevelsen en lille tand bedre, og derfor må Karma Sushi “nøjes” med en flot 2. plads, til trods for den fantastiske smagsoplevelse.
  3. SushimaniaXO er vores klare 3’er. I virkeligheden kunne de ligesåvel være endt som 2’er, men der var bare noget med stemningen på stedet. Smagsoplevelserne var dog fantastiske, og vi kan helt klart anbefale deres bao, den var absolut sublim!